Dags igen… känner att mina fingrarvill en grej, och jag vill en annan… så stavfel kan jag inte hållas ansvarit för.

Idag har vi spelat spel… äntligen har vi f”ifrat” att jag är klar med super mario world-tvlan.
Så det blev SMW så det stod härliga till. Lite pinsamt, måste sägas, eftersom vi blev game over otaliga gånger…. I blame the alcohol. Sen skule vi ned pså stan o ÄÄÄNTLIGEN körda fernet,,, har sltid lekt det. Så det skulle bli oskulden. Så var kllockan helt plöstligt halv tre. Jävla dålig tid. Ska döda klockan. Oh well… det blev super mario world, starwing, turtles, zombies, strettfighter, mortal kombat /aweseom) och säkert ngt me.r. Streetfighter skippade vi till slut o körde x360-verren istället. Så kävla mkt bättre.

Nu är tedde full o tänkte försöka sova så fort det luta snurra.

over and out

bäst just.n
hmm….. vet int

sämt just.nu
vet inte heller

bästalåten jutt. nu
orka

over nad out

/tedde