Jag lovade (eller, well, jag sa väl att jag skulle tänka på det åtminstone) Koff att jag skulle försöka fylleblogga ikväll eftersom jag varit så kass på det på sistone. Så here goes.

Idag var ingen vanlig dag, nej det var Alens föllsedag!

Nä, det var det inte… men jag tyckte det passade bra. Alen var ju nämligen på besök. För några dagar sen så hade vi inga planer alls på att leka i Söderhamn, men då hans planer i Etuna grusades sönder av the great machinery that is cruel life så kom han upp hit för lite dekadens. Började igår med lite bio (2012) samt biljard bland Söderhamns elit. En kille som såg ut som en vuxen jättebebis med mustasch och världens cykelställ när han böjde sig över biljardbordet. What a sight for sore eyes it was. Man väntade bara på att epatraktorn skulle stå parkerad utanför.

Sen idag har vi mest slappat… kollat Planet Earth och så… Sen iväg på stan för att handla nödvändigheter (sprit och mat) i bistert baltikumregn. Efter det hem och äta Subwaymacka i sällskap med Stargate på blåstråle.

Sen började vi såklart dricka… Var riktigt på gång ett bra tag där… sen kom middagen och man blev seg som ett jävla as. Fast vi kämpade tappert vidare och hamnade till slut i Den Oändliga Kön till O’learys. Väl där inne började vår jakt efter honor, något som inte slutade helt lyckligt tyvärr. Efter några rejections på dansgolvet fick vi gå hem i varandras sällskap – något som inte är helt fy skam, då vi båda är ganska awesome, men det hade ju inte varit fel med en hona var.

Så nu sitter vi här och spelar Super Mario World och dricker kopiösa mängder vatten, allt för att slippa bakistrollet.

Bäst just.nu
Jag på Super Mario World

Sämst just.nu
Alen på Super Mario World

Bäst låt just.nu
Children -Escala, eller vad fan de nu heter.

Over and out, tuddeluring!