Det var ett tag sen… i runda slängar två månader sen sist. Tänkte väl försöka skriva lite nu iaf när jag ändå kommit hem någotsånär rak om fötterna.

Var hemma ett tag och meckade. Tvättid och allt. Sen såg jag att jag hade missat samtal från Freddan. Ringde upp och fick veta att jag hade trekvart på mig innan vi skulle dra till Jens. Då hade jag inte ätit, inte duschat, inte strukit skjorta och inte tagit upp sista tvätten eller hängt den. Allt detta fick jag hetsa som fan för att hinna med. Blev bara fem minuter sen.

Sen gick vi iväg till Jens, jag och Freddan. Kom dit, fortsatte dricka öl och körde ölspel. Vi lyckades lägga en hel kortlek ovanpå kapsylen på en colaflaska (utbredd som en blomma alltså, inte bara alla kort rakt på korken)

Sen vidare till ytterligare en förfest hemma hos Jimpa. Kul kille. Fanns massa annat kul folk där också. Självklart kom frågan “Vad jobbar du med då?” upp, varpå de fick gissa mitt yrke. “Något med data”, trodde någon… Jag begränsade det till “Grafik”, då alla utbrast “MAGOOOO!” Helt plötsligt verkade alla bli jätteimpade av ens jobb =) Alla som var i ens egen ålder tyckte tydligen det var ganska coolt. Dessutom fick man höra lite skoj grejor om en av grundarna till Magoo =) Ska bli kul att ta upp det på måndagsmötet nästa vecka =)

Vi drog oss ned mot stan, bangade O’leareys, gick till Sibylla, fick inga chilly cheese utan fick nöja oss med strips, och gick slutligen mot JH. Stod utanför en stund tills det beslutades om att dra till spelhallen. Jag bangade och gick hem (eftersom spelhallen ligger åt helt fel håll plus att jag har haft asont i huvudet hela kvällen.)

Så nu sitter jag här, med bultande huvudvärk och dricker massa vatten för att slippa bakistrollet imorrn. Blir nog en heldag i soffan, kanske med Back to the Future-filmerna =)

Bäst just.nu
Att jag lånat hem en Vray-licens och kan fortsätta med min IK+-tavla, bara ett och ett halvt år senare.

Sämst just.nu
Ont i huvudet

Bästa låten just.nu
Greates Jubilee, Bayonetta

Over and out!