Oj, oj, oj… det här var inte igår (känns som att det är mitt standardsätt att börja)

Jag ska ju försöka börja skriva igen. Får se hur länge det håller.

Anyhow, idag var det dags att säga lite hejdå till Stina. Hon åker till Afrika-land i… två månader? Något åt det hållet. Började lite smått hemma med en drink. Sen smita över till Ebb för diverse lekar. Vi var ganska rumsrena iaf. Drack öl, vin och irish coffee. Pizza blev det också, alldeles för sent. Sen hem och göra sig iordning. Är så jävla sweet att det bara är någon minut mellan mig o Ebb nu =) Tro det eller ej, men det var jag som blev klar först den här gången. Fick vänta bra länge på att de andra (läs: Ebb) skulle bli klara.

Vi smiter iväg mot Stina och sjunger såklart på Annie’s Song för fulla halsar – något som vände en del huvuden åt vårt håll. Men det är lugnt. Man får.

Kom fram till Stina och hälsade på allt nytt folk. Det var första gången jag var hemma hos henne, och det intressanta var hur lägenheten växte. Först upptäckte man flera rum. Sen upptäckte man en nedervåning. Sen upptäckte man bastu och yaccuzi (med reservation för stavning). Bastun fick vi aldrig igång ordentligt, men bubbelkoppen nyttjade vi ordentligt, vilket i slutändan ledde till både bubbelkrig samt tillsägelse från grannarna. Var nog vår skönsång igen.

Slutligen hemåt till min lilla lya. For future reference, det här är första posten sedan jag flyttade till nya lägenheten. Imorgon är det inflyttningsfest hos Calle och Johanna. Någon slags spritknytis/buffé tror jag är vad som gäller. Blir intressant. Måste tydligen ned och köpa rom. Kanske kan lura med någon på Spicy Hot!

Kort och gott; en jävligt trevlig kväll. Alla var lagom fulla och Stina var sådär mysig som bara Stina kan vara =) Hoppas hon får det bra i Afrika-land!

Betyg: 5/5. Har kanske bytt skala, vad vet jag… Men en 5-gradig skala känns mer relevant än en 10-gradig. Som sagt, en riktigt trevlig kväll!

Bäst just.nu

Nya lägenheten och projektorn =)

Sämst just.nu

Inte särskilt mycket.

Bästa albumet just.nu

Tron Legacy

Over and out!