Shit, jag kom ihåg mitt lösenord! Senast jag skrev här var för över två år sen. Men så råkade jag springa på bloggen igen och upptäckte hur jävla kul det är att kunna läsa allt man hittat på, i efterhand. Det är ju lite det som är grejen när jag är full… mitt minne fungerar ungefär lika bra som att hålla en tvål med två såpade händer. Och då är det bra att skriva upp det som har hänt, så man slipper komma ihåg det själv.

Idag var det alltså S:t Paddy’s Day. Fast egentligen inte. Vi smygstartade en dag tidigt, eftersom det så lägligt var en lördag dagen före den riktiga dagen.

Efter att ha jobbat nästan en heldag inledde jag kvällen med en Guinness och lite Jameson. Bror, Lovisa och så småningom Jonis kom hit och drack lite till. Sen bar det av till Jussi, som hade festen ikväll. Riktigt trevlig kväll, med massa kompisar samlade. Vi körde Irish carbombs och satte ballonger på tv:n. Vi försökte även tejpa upp Jonis på Jussis dörr, men det gick inte riktigt som vi ville. Vi får försöka ngn annan gång helt enkelt.

Sen bar det av ned på stan mot Pischters. Självklart lyckades jag glömma min stora, fina, gröna hatt. Får se vad som hände med den. Men ska den försvinna så ska den göra det i spritdimmorna iaf.

Väl där nere fick vi till slut tag på ett bord och snackade om allt möjligt.

Kvällen drog mot sitt slut och vi hamnade på Subway för lite slafsmat. Upp till Tommy och inmundiga härligheterna, samtidigt som vi kollade på trailers för otroligt dåliga filmer. Alltså, det var inte bara lite småkassa filmer, utan riktigt usla. Och därför även hysteriskt roliga.

Så nu sitter jag här, två år efter att ha skrivit mitt senaste inlägg, och hoppas att jag kommer komma ihåg att skriva nästa inlägg nästa gång jag är full. Vi får väl se, helt enkelt.

Bäst just.nu

Inget som är särskilt definierat.

Sämst just.nu

Bakistroll.

Bästa låten just.nu

Hold Out, The Reign of Kindo

Betyg på kvällen: 4/5

Over and out!