Klockan börjar närma sig 04 och jag sitter här, med vattnet i högsta hugg, och försöker plita ned det som hänt i kväll.

Hade egentligen ingenting planerat. Sov endast fyra timmar natten till i dag. Klockan 08.00 vaknade jag och kunde inte somna om. Där någonstans hörde Carro av sig och undrade om jag kunde ställa upp lite akut på en möhippa. Sure thing, det är ju alltid lite kul att härja lite. Jag klädde mig som en pundare och började stryka omkring på Lindex barnavdelning. Kan meddela att föräldrar tittar väldigt snett på en när man går omkring bland barnkläder iförd lite halvt skumma kläder. När “the bride to be” slutligen kom gick jag fram till synes påverkad av något, och bad henne leta i min handväska efter min mobiltelefon. I handväskan kunde man hitta en kanyl och en påse med vitt pulver. Till saken hör att personen i fråga jobbar på kriminalvården. Hennes yrke satte även stopp för resten av roligheterna, eftersom hon prompt vägrade stoppa handen i min väska. Det hela slutade med att jag fick gå fram i efterhand och avslöja allting, varpå resten av skaran kom fram.

Någonstans efter det (eller före, kommer faktiskt inte i håg) kom Koffi med idén att vi skulle sätta oss på Pitcher’s och dricka öl. Efter ett par Guinness hemma hamnade jag där, tillsammans med Ebb + Mailn samt Niklas + Natta (och Km så klart).

Efter två vinster i fussball (mot Koffi och sen Km) började folket röra på sig, varför jag sökte upp Tommy och började leka på den festen i stället. Korridorsfest i all ära, men det var lite trist (för att vara korridorsfest).

Vi stack därifrån och jag hamnade återigen på Pitcher’s, där vi blev kvar till strax före stängning. Efter det en snabbvisit på Subways och sedvanlig efterfest hos Tommy.

Sen hem och nu sitter jag här och klunkar vatten som om det inte fanns någon morgondag.

Betyg på kvällen: 3/5. Riktigt kul i början, stagnerade en smula sen.

Bäst just.nu

Oblivion-soundtracket

Sämst just.nu

Härj i bakhuvudet.

Bästa låten just.nu

Oblivion featuring Susanne Sundfør

Over and out!