Ok, det här inlägget är endast för Elias skull. Elias som skapade en helt fantastisk version av Bakistrollet för ett par år sen (finns om ni bläddrar bakåt).

Oh well.

Aftonen började med att vi gick på bio. Martin hade styrt biljetter, och jag hade dragit med Km. Vi skulle se Iron Man 3 sa jag. När så trailern för nya Star Trek-filmen började, höll jag för öronen och blundade. Jag ville ju inte ha några spoilers. Martin undrade lite vad jag gjorde… Och det var en helt klart legitim fråga. Särskilt med tanke på att det helt plötsligt var Star Trek-filmen vi var på – inte Iron Man 3. Är det något jag gillar så är det överraskningar. Och att gå på bio och inte helt plötsligt vara på en annan film än vad man hade beräknat, det var ju ganska så awesome!

Nåväl.

Efter filmen skulle jag, Martin och Angelica gå vidare till Sabinas hej då-fest. Hade precis messat lite med Stina, som sa att de hade stuckit från festen. Alright. Jag ringer henne. Inget svar. Jag ringer Ebb. Inget svar, och jag blir borttryck efter fyra signaler. Jag ringer Sabina och blir borttryckt efter tre signaler. Ringer Tommy, inget svar. Martin ringer Tommy, Andreas och Poffe. Inget svar från någon. Vi drar slutsatsen att de jävlas med oss, för att vi har gått på bio och inte varit med på festen. Så vi drar runt på alla tänkbara krogar och ser om vi kan hitta dem. Ingenting. Så då tänker vi att de jävlas med oss och inte vill ha oss där, så vi drar hem helt enkelt. Tydligen var min telefon på ljudlös, för när jag kom hem så hade jag ungefär en miljard missade samtal. Det visade sig att de inte alls hade härjat med oss. Men lagom anti-party som jag är vid tillfället (man blir lite småsne när man tror att folk inte vill att man ska komma och leka) så känner man att man inte alls vill komma ned på stan. Men pratar lite i telefon med dem och bestämmer mig för att ändå ge det ett försök. Så jag häller i mig lite av det jag har hemma och börjar packa en förfestpåse, med färdigblandad grogg, bestående av bananlikör, Baileys och whiskey. Don’t ask. Tänkte även ta med ett par öl, men de får vara kvar hemma, när det visar sig att de redan är på väg ut på krogen.

Well, well. Jag tar en öl på vägen ned istället och börjar traska. Träffar på Cissi på vägen och snackar skit med henne och hennes kompisar. Väl nere på torget träffar jag på allihopa och det blir allmäna glädjescener. Vi smiter till Pischters och dricker lite Guinness där. Iaf jag. Sen kommer vi väl på att vi är trötta och bara vill sova… så jag smiter hem, och här sitter jag nu. Hade precis gått och lagt mig när jag fick mess från Elias som tyckte jag skulle väcka liv i bloggen igen (vilket jag faktiskt gjorde för bara ett par veckor sen… men det är ju aldrig någon som hittar hit, tack och lov =)

Såå… Dags för lite betyg.

Betyg på kvällen: 3/5. Hade jag varit full och med från början hade det blivit bättre. Hade jag dessutom inte behövt bli emo så hade det blivit ännu bättre.

Bästa låten just.nu

Oblivion (feat Susanne Sundfor) M83 – Oblivion (feat. Susanne Sundfør)

Sämst just.nu

Klassikern men i ny tappning =(

Over and out!

Tuddeluring!